Skip links
Bedrijf starten in Dubai

Wat kost het om een bedrijf te starten in Dubai?

Een bedrijf starten in Dubai kan een kosteneffectieve optie zijn voor ondernemers, aangezien de stad een verscheidenheid aan voordelen biedt voor buitenlandse investeerders en een belastingvriendelijk systeem heeft. De kosten voor het opzetten van een bedrijf in Dubai zijn echter afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het type bedrijf, de locatie en de wettelijke en regelgevende vereisten.

Een van de belangrijkste kosten waarmee u rekening moet houden bij het opzetten van een bedrijf in Dubai, zijn de kosten voor het verkrijgen van een bedrijfslicentie. Deze kosten kunnen variëren, afhankelijk van het type bedrijf en de specifieke vereisten van de Dubai Economic Department (DED). De kosten voor het verkrijgen van een handelsvergunning voor een klein bedrijf kunnen bijvoorbeeld variëren van AED 7.500 tot AED 15.000.

Een andere belangrijke kostenpost om rekening mee te houden, zijn de kosten voor het huren van commerciële ruimte. De kosten van het huren van commerciële ruimte zijn afhankelijk van factoren zoals de locatie, de grootte en het type ruimte. Het huren van een klein kantoor op een populaire locatie zoals Business Bay kan ongeveer AED 45.000 per jaar kosten, terwijl het huren van een flexplek ongeveer AED 12.000 per jaar kan kosten (Property Finder).

Naast deze kosten kunnen er ook een aantal andere kosten verbonden zijn aan het opzetten van een bedrijf in Dubai, zoals juridische en boekhoudkundige kosten, kosten voor bedrijfsregistratie en kosten voor werving van werknemers.

ENDB kan u hulp bieden bij het berekenen van de exacte kosten voor het opzetten van een bedrijf in Dubai. Vraag een gratis adviesgesprek aan op www.endb.nl

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?