Skip links
Bedrijf Starten in Dubai

Hoe start ik een bedrijf in Dubai?

Dubai is een populaire bestemming voor ondernemers die een bedrijf willen starten. De stad biedt een bedrijfsvriendelijke omgeving, een strategische locatie en een diverse en groeiende economie. Een manier om een bedrijf te starten in Dubai is door samen te werken met een agency voor het opzetten van een bedrijf net zoals ENDB.

Een agency voor het opzetten van een bedrijf kan ondernemers helpen bij het starten van een bedrijf in Dubai. Dit omvat het selecteren van een bedrijfsstructuur, het verkrijgen van de benodigde licenties en vergunningen en het voldoen aan lokale regelgeving. Een agency kan ook ondersteuning bieden bij boekhoudkundige, juridische en andere zakelijke aangelegenheden.

Hier zijn een aantal stappen die een agency uitvoert om een een bedrijf te starten in Dubai:

1. Kiezen van een bedrijfsstructuur: Dubai biedt verschillende bedrijfsstructuren, waaronder eenmanszaak, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (LLC) en free zone-onderneming. Elke structuur heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om te overwegen welke het beste is voor uw bedrijf.

2. Selecteer een zakelijke activiteit: Dubai heeft een diverse economie, dus het is belangrijk om een zakelijke activiteit te kiezen die aansluit bij uw vaardigheden en interesses. Het Dubai Economic Department (DED) heeft een lijst met zakelijke activiteiten die in de stad zijn toegestaan.

3. Verkrijg de benodigde licenties en vergunningen: Afhankelijk van de bedrijfsstructuur en activiteit, moet u mogelijk een handelslicentie, commerciële licentie of andere vergunningen van de DED verkrijgen. Een agency voor het opzetten van een bedrijf kan u helpen bij het navigeren door het proces en ervoor zorgen dat u over alle benodigde documenten beschikt.

4.  Registreren voor belastingen (o.a. VAT-account): Alle bedrijven in Dubai moeten zich voor belastingen registreren bij de Federale Belastingdienst. Een agency voor het opzetten van een bedrijf kan u helpen de belastingvereisten te begrijpen en ervoor te zorgen dat u hieraan voldoet.

5. Openen van een bankrekening: Alle bedrijven in Dubai kunnen een lokale bankrekening hebben. Een agency voor het opzetten van een bedrijf kan u helpen bij het openen van een bankrekening en advies geven over de vereiste documentatie.

In het kort

Samenvattend kan het werken met een agency voor het opzetten van een bedrijf het proces van het starten van een bedrijf in Dubai veel gemakkelijker maken. Het kan begeleiding en ondersteuning bieden bij de verschillende betrokken stappen, waaronder de selectie van bedrijfsstructuren, het verkrijgen van licenties en vergunningen en het voldoen aan lokale regelgeving. Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?