Skip links

3 Belangrijke Stappen voor het Opzetten van een Bedrijf in Dubai

Dubai staat wereldwijd bekend als een bloeiende zakelijke hub en een ideale bestemming voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe kansen. Met zijn strategische ligging, zakelijke infrastructuur en afwijkende regelgeving, biedt Dubai een aantrekkelijke omgeving voor het opzetten van een bedrijf. Als u van plan bent om uw onderneming in deze bruisende stad te starten, zijn hier drie belangrijke stappen die u moet volgen:

Stap 1: Maak keuze uit een Freezone of Mainland Company

Free Zone-onderneming: Dit is een populaire keuze voor buitenlandse investeerders, omdat het 100% buitenlands eigendom mogelijk maakt, evenals belastingvoordelen en soepele regelgeving. Elk van de vele Free Zones in Dubai is gericht op specifieke sectoren, zoals technologie, media, gezondheidszorg en meer.

Mainland-onderneming: Als u van plan bent om zaken te doen met lokale markten en overheidsinstellingen, kan het opzetten van een Mainland-onderneming de juiste keuze zijn.

Stap 2: Verzin een goede bedrijfsnaam

De naam van het bedrijf vormt de eerste indruk van de klant. Daarom kan een duidelijke, krachtige titel een grote impact hebben op het succes van uw bedrijf.

Het kan echter tijd en moeite kosten om een geschikte naam te vinden voor elk handelsbedrijf in Dubai. Er zijn al veel goede bedrijfsnamen ingenomen. Bovendien kunnen er wettelijke beperkingen zijn en is het moeilijk om een naam te vinden die alle culturen aanspreekt wanneer er in meerdere talen en jurisdicties wordt gewerkt.

Stap 3: Regelgeving en Licenties

Het is cruciaal om de vereisten en regelgeving voor uw specifieke bedrijfsactiviteiten zorgvuldig te onderzoeken en te volgen om vertragingen of juridische complicaties te voorkomen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan voor meer informatie en advies over het opzetten van een Bedrijf in Dubai. Klik hier voor een adviesgesprek.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?