Skip links

Kan ik een bedrijf beginnen in Dubai?

Voor veel ondernemers is de vraag “Kan ik een bedrijf beginnen in Dubai?” een intrigerende overweging. In dit artikel zullen we de mogelijkheden en overwegingen verkennen die gepaard gaan met het opzetten van een bedrijf in Dubai.

Het is mogelijk om een bedrijf te beginnen in Dubai. Dit kan tegenwoordig volledig digitaal en hiervoor heb je geen lokale sponsor nodig of startkapitaal.

Zakelijke kansen in Dubai

Dubai biedt een breed scala aan zakelijke kansen in diverse sectoren, waaronder vastgoed, toerisme, technologie en handel. De stad is strategisch gelegen op het wereldwijde kruispunt van het oosten en het westen, waardoor het een ideale locatie is voor internationale handel. Bovendien zijn de lokale overheid en zakelijke infrastructuur zeer ondersteunend voor ondernemers, wat het proces van het starten van een bedrijf vergemakkelijkt.

Bedrijfsvormen en structuren

Voordat je besluit een bedrijf in Dubai te starten, is het essentieel om te begrijpen welke bedrijfsvorm het beste bij je past. Dubai biedt verschillende zakelijke structuren, waaronder free zones, onshore bedrijven en offshore bedrijven. Elke structuur heeft zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van eigendom, belastingen en regelgeving. Het is raadzaam om advies in te winnen om de beste keuze voor jouw specifieke situatie te bepalen. Boek hier nu een gratis adviesgesprek.

Belastingklimaat

Een van de aantrekkelijke aspecten van zakendoen in Dubai is het gunstige belastingklimaat. De meeste belastingtarieven in Dubai variëren tussen de 0% – 9%.

Gratis Adviesgesprek

Win vandaag nog gratis advies in over het ondernemen en vestigen in Dubai! De consultants van ENDB staan klaar om u op weg te helpen.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?